Veliko interesovanje za turističke potencijale Kraljeva na Sajmu turizma

Manastiri Žiča i Studenica, planine Stolovi i Goč, Bogutovačka Banja, raskošna priroda, sjajna gastronomija, seoski turizam u Lopatnici, Bogutovcu i na Rudnu, brojni festivali, gradske zanimljivosti, Ibar, zapadna Morava i još mnogo toga učinili su da Kraljevo bude Srbija u malom

Izvor/Foto: TO Kraljevo

I ove godine Turistička organizacija Kraljeva se potrudila da nizom animacija zainteresuje posetioce, da pogledaju promo spotove i promo materijale, porazgovaraju sa promoterima i uvere se zašto je Kraljevo idealna destinacija za odmor.

-Jednostavno ne možete voleti Srbiju a da ne volite Kraljevo, poručuju iz Turističke organizacije našeg grada koja može da se pohvali brojnim priznanjima za promociju Kraljeva.

Izvor/Foto: TO Kraljevo

Sajam u Beogradu je najveći turistički sajam u regionu i svake godine donosi jasne rezultate koji Kraljevo i okolinu svrstavaju među vodeće domaće destinacije.

-Sajam turizma bio je prilika da se razmene iskustva sa kolegama i da se dogovore zajedničke promotivne aktivnosti, da se putem brojnih intervjua promovišu turistički potencijali Kraljeva i okoline ali i da se sa turističkom privredom razmotre tendencije u turizmu i dogovore konkretne akcije. Štand Kraljeva posetili su brojni glumci, sportisti i pevači ali i rekordan broj blogera i influensera sa kojima ćemo ove godine zajednički raditi na predstavljanju turističke ponude našeg grada, saopštavaju iz TO.

Izvor/Foto: TO Kraljevo

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu najavljen je i “Veseli spust” manifstacija po kojoj je Kraljevo prepoznatljivo duže od tri decenije, a koje će i ove godine trajati sedam dana (od 8. do 14. jula) uz tradicionalno veliki broj solističkih koncerata i brojnih zanimljivih sadržaja.

Takođe, organizatori su iskoristili priliku da najave i “Maglič fest” srednjovekovnu manifestaciju koja će biti održana 8. septembra na platou ispred manastira Studenica.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.