Vreme darivanja – Policijski službenici pripremili paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo, Odred Žandarmerije i penzionisani policajci pripremili su novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica, kako bi im ulepšali predstojeće praznike.

Foto: Printscreen

Humanitarna akcija prikupljanja paketića pokrenuta je na inicijativu Internacionalne policijske asocijacije (IPA) – Regije Kraljevo.

Foto: Printscreen

 -Cilj akcije nam je da prikupimo što više novogodišnjih paketića za decu i porodice slabijeg materijalnog stanja. Naša organizacija već je prepoznatljiva po mnogim sportskim ali i humanitarnim akcijama. Paketiće su prikupljali svi naši članovi sa kolegama iz Policijske uprave Kraljevo, Raška i Vrnjačka Banja kao i kolege iz Odreda Žandarerije u Kraljevu, kaže Milan Miladinović, predsednik UO NS IPA Kraljevo.

Prikupljeni paketi predati su Crvenom krstu koji će ih proslediti onima kojima su napotrebniji.

Foto: Printscreen

-Jedno veliko hvala na jednoj doroj ideji, dobroj organizaciji. Nadam se da će ovo prerasti u tradicionalnu akciju, kako bi uspeli da pomognemo što veći broj ljudi. Ovakve akcije su nam samo motivacija za dalji rad, a ovom prilikom svim pripadnicima policije, koji su učestvovali u ovoj akciji čestitam nastupajuće praznike, rekla je Snežana Apostolović ispred Crvenog krsta Kraljevo.

Prikupljeni paketići biće podeljeni deci iz najudaljenijih mesta sa teritorije grada Kraljeva u okviru svetosavskih svečanosti 27. januara.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.