Pomozimo Spasićima iz Kraljeva koji su ostali bez krova na glavom usled požara

Porodična kuća sedmočlane porodice Spasić iz Kraljeva u vatrenoj stihiji koja se velikom brzinom proširila, potpuno je uništena. Pred sam početak zime ova porodica je ostala bez krova nad glavom. Sada im je potrena pomoć svi dobrih ljudi

Foto: Privatna ahriva/Katarina Spasić

-Pomoć u garderobi i kućnoj hemiji je stigla. Sada je neopodno ono najpotrebnije kako, građevinski materijal kako bismo što pre mogli da krenemo sa radovima, rekla je Katarina Spasić za portal Filter media.

Foto: Privatna arhiva/Katarina Spasić

Požar u domu Spasića u Kovanlučkoj ulici izbio je na gornjem spratu i zahvatio krov tako da je 100 kvadrata velikom brzinom izgorelo. Otac ove porodice i brat nisu se u tom trenutku nalazili kod kuće, dok je ostalih pet članova porodice izašlo na vreme.

oto: Privatna arhiva/Katarina Spasić

-Sada nam je najbitnije da što pre saniramo krov zbog padavina, kako bi se spasilo ono malo što je ostalo. Vatrena stihija veoma brzo se proširila zbog akog vetra koji je duvao te noći, a vatrogasci su zaista dali sve od sebe da što pre lokalizuju požar koji su gasili dva sata, dodaje Katarina, koja se ovim putem zahvalila svim ljudima koji su do sada na bilo koji način pomogli.

Foto: Privatna arhiva/Katarina Spasić

Sumnja se da su uzrok požara električne instalacije.

Foto: Privatna arhiva/Katarina Spasić

Za pomoć porodici Spasić otvorena su dva žiro računa:

200-132296774-41

i devizni račun:

5354 8280 0019 000 oba otvorena na ime Katarina Spasić.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.