Đurđević Stamenkovski : Podrška u borbi protiv onih koji žele da pretvore Kraljevo u svoju privatnu imovinu

Pred vama su ljudi koji se godinama unazad bore za ovaj grad, a danas su meta medijske propagande i prljave kampanje, istakla je Milica Đurđević Stamenkovski predsednica Srpske stranke Zavetnici i nosilac liste pod nazivom „Nacionalno okupljanje Zavetnici –Dveri“ tokom posete Kraljevu

-Došla sam da podržim svog kolegu, nosioca izborne liste Srpske stranke Zavetnici na lokalnim izborima u Kraljevu, Strahinju Erca koji je kao narodni poslanik uvek govorio u Republičkom parlamentu o Kraljevu, Kraljevčanima i o čitavoj raškoj oblasti, u borbi protiv prljave kampanje koja se vodi unazad nekoliko dana, od strane onih koji Kraljevo žele da pretvore u svoju privatnu imovinu i svoj privatan grad.

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski istakla je da je u Kraljevo došla da da svoju podršku profesorima, radnicima, ratnim vojnim veteranima, domaćinima, mladim ljudima, talentovanim ljudima koji su stali na izbornu listu Srpske stranke Zavetnici u Kraljevu.

-Prljava kampanja režimske klike koja se vodi protiv celokupne naše izborne liste pokušaj je da se zaustavi rast podrške koju nam stanovnici Kraljeva svakodnevno pružaju. U razgovoru sa građanima na ulicama Kraljeva naišli smo na pozdrave, odobravanje svega onoga što radimo. Očigledno je da čim smo ovde podigli barjak Nacionalnog okupljanja odmah smo se našli na meti onih koji pokušavaju da ovaj grad pretvore u svoju privatnu imovinu, da njime rukovode iz nekih drugih opština, da se o njemu pitaju oni koji ovde uopšte ne žive a da se svi oni ljudi, poput mog kolege Strahinje Erca, koji su o Kraljevu govorili u Narodnoj skupštini, koji su zastupali interese svih građana Kraljeva, diskredituju na svaki mogući način. Prljava kampanja koja se vodi nema nikakvu argumentaciju osim kleveta i neistina pokušavajući da nas jedino na taj način ospore, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Ovom prilikom pozivam sve Kraljevčane da daju priliku da se vaš glas i dalje čuje u institucijama Republike Srbije. Srpska stranka Zavetnici je odavde ponela barjak Nacionalnog okupljanja i upravo taj barjak podignimo visoko 17. decembra, dodala je predsednica ove stranke.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.