Zavetnici pod brojem četiri na lokalnim izborima u Kraljevu

Izborna lista MILICA ĐURĐEVIĆ – STAMENKOVSKI – STRAHINJA ERAC – SRPSKA STRANKA ZAVETNICI, predala je prikupljene potpise građana Kraljeva.

Na lokalnim izborima u Kraljevu nastupiće pod rednim brojem 4.

Foto: Privatna arhiva

-Velika mi je čast što mogu da kažem da smo u veoma kratkom roku predali lokalnu izbornu listu i da se zahvalim svim ljudima koji su nas podržali. Veliko hvala i našim aktivistima i članovima koji su danonoćno radili. Kao neko ko je mnogo puta u Narodnoj skupštini govorio o Kraljevu, ko je rođen ovde i živi za ovaj grad, želeo bih da pozovem sve građane da podrže jednu novu politiku, politiku pobeda a ne podela, politiku sloge, jedinstva, pravde i borbe, istakao je Strahinja Erac, nosilac Izborne liste.

On je dodao da se na listi Srpske stranke Zavetnici u Kraljevu nalaze časni, odvažni i hrabri ljudi koji su se na jedan dostojanstven način borili za Kraljevo i Srbiju.

-U poslednjem sazivu Narodne skupštine dao sam sve od sebe da naš grad predstavim na najbolji mogući način. Govorili smo o obećanim  projektima koji nisu ispunjeni (Urbana regeneracija Dositejeve ulice, most u Adranima, zatvoreni bazen) i mnogim drugim projektima. Nismo samo govorili već i davali rešenje. To je naša politika. 17. decembra imamo šansu da napravimo promene. Ubeđen sam da ćemo upravo mi biti ti koji će odlučiti ko će biti naredna vlast, zaključio je Erac i dodao da su sa njima i oni koji su dostojanstveno u ratovima devedesetih branili Srbiju i Srpski narod.

-Nismo ni Đilasovi ni Vučićevi. Ne izlazimo na ove izbore da bismo sačuvali nekoga na vlasti. Izlazimo da se borimo isključivo za naš grad i naše Kraljevčane, rekao je Erac.

Kandidat za odbornika u lokalnoj Skupštini, Ivan Damljanović istakao je da u ideji ove državotvorne stranke stoji svetolazarevski i svetosavski zavet.

-Taj zavet je nastao upravo ovde, na ušću Ibra i Morave. U Manastiru Žiča gde je sve i počelo i gde će sve početi i ponovo. U ovom vremenu, nošeni svetim zavetom, moramo da promenimo ovaj grad, kako bi stvorili život dostojan čoveka, na koga će u budućnosti biti ponosna pokolenja. Dižimo se Kraljevčani iz učmalosti i mraka, vreme je za promene, ističe Damljanović.

Na pitanje novinara kako komentariše to što je kao narodni poslanik, govoreći o Kraljevu, imao više obraćanja nego svi poslanici vladajuće stranke zajedno, a koji dolaze iz našeg grada, Erac je rekao da ne bi želeo previše da komentariše svoje kolege iz vladajuće opcije.

-Ponosan sam na svoja obraćanja, ne tražim zahvalnost od svojih sugrađana. Radio sam to iz srca i to ću raditi i u narednom periodu. Ponavljam ne pripadamo nikome osim građanima Srbije. Verujem da ćemo dobiti ogromnu podršku, koja će značiti da će Zavetnici u Kraljevu biti faktor bez kog niko neće moći da formira vlast.

U Kraljevu su do sada svoje kandidature predali i Srpska napredna stranka, Socijalastička partija Srbije i Lokalni front.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.