Vučić u Kraljevu: Pred nama su izbori na kojima građani biraju svoju budućnost

Izbori nisu igra i nešto oko čega možemo da se šalimo. U naredne četiri godine pred nama su veliki zadaci ali moramo da se borimo za bolju budućnost svakog pojedinca u ovoj zemlji, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na predizbornom skupu SNS-a u Kraljevu

Izvor/Foto: Printscreen

-U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije. Želim sve mlade ovde i one nešto starije poput mene da zamolim da dobro razumeju da izbori nisu igra. Izbori su nešto gde donosite odluku o budućnosti  svojih roditelja, supružnika, braće, sestara, svoje dece, poručio je Vučić večeras okupljenim građanima u Novoj ali sportova u Kraljevu.

Vučić je dodao da se na izborima bira put Srbije koji nije uvek lak.

-Na tom putu ne dobijamo mi kao građani Srbije sve što poželimo. Politika i država nisu to, naglasio je Vučić.

U narednim godinama neće biti laka situacija oko KIM

Već jedanaest godina slušam priče kako smo izgubili Kosovo. Ako je to tačno zašto onda svi od nas i dalje traže da priznamo Kosovo, zapitao se Vučić.

On se osvrnuo i na to da treba da pokažemo svi najviše pažnje prema našim majkama i penzionerima i podsetio da će penzioneri za par dana dobiti po 20.000 dinara kao znak pažnje za one koji su za nas dali sve.

Nezaposlenost u Kraljevu smanjena, ali na tome još treba raditi

Izvor/Foto: Printscreen

-Doveli smo i nemačke i turske investitore koji u Kraljevu zapošljavaju sada 6.000 ljudi. 2012. Bilo je oko 14.000 ljudi bez posla, sada ih je oko 5.500 ali nisam zadovoljan, ne kažem da je to dobro. Priznajem da nije, ali smo na dobrom putu i biće samo sve bolje i zato ne smemo da stanemo, rekao je Vučić.

U Opštoj bolnici u Kraljevu nema gastroskopa i kolonoskopa

Pitam se da li je moguće da u bolnici u Kraljevu nema tako jeftini stvari. Dobiće ih koliko za dva dana, ali neko mora da pokaže brigu i vodi računa o takvim stvarima, dodao je Vučić.

Na skupu u Kraljevu okupljenim pristalicama obratili su se i predsednik SNS-a, Miloš Vučević, predsednik SDP-a Rasim Ljajić koji su još jednom podsetili na važnost izbora koji su zakazani za 17. decembar, a koji se nikada do sada nisu održavali u ovako složenim međunarodnim okolnostima.

Tokom posete Kraljevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Manastir Žiču.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.