Sve je spremno za početak Bili Džin King kupa – Srpske teniserke dočekuju Rumunke u Kraljevu

Prvi meč počinje u petak u 14 časova sa dva singl duela, a nastavlja se u subotu u 11 časova sa druga dva singla i dublom

U dvorani Sportskog centra “Ibar” u Kraljevu u toku su završne  pripreme Air Serbia tima za duel sa Rumunijom, koji je na programu 10. i 11. novembra. Aleksandra Krunić, Natalija Stevanović, Katarina Kozarov, Lola Radivojević i Mia Ristić vredno treniraju pod budnim okom selektora Dušana Vemića i trenera Veljka Radojičića.

Foto: TSS

– Kraljevo kao grad nam već treći put pruža priliku da se ravnširamo Kraljevčanima, ali i gledaocima kraj malih ekrana i ljubiteljima tenisa dobrim partijama. Poziv publiku da dođe i podrži naš tim, da nam bude igrač više na terenu, kao što su to bili muškoj reprezentaciji često i da zjedno slavimo protiv Rumunije. Verujem u tim, igračice su spremne za iskušenje, vredno treniraju i nadamo se uspešnim takmičarskim danima. Naša prednost je to što su naše reprezentativke, sada na kraju sezone, imale više treninga na šljaci, a ovo je prvi put da ovde dame igraju na toj podlozi i nadamo se najboljem – poručio je selektor Dušan Vemić.

Iz prvobitno prijavljenog sastava AIR Serbia tima Srbije nedostaje Olga Danilović zbog povrede, ali su iskustvo Aleksandre Krunić i Natalije Stevanović, kao i mladost i kvalitet Katarine Kozarov, Lole Radivojević i Mije Ristić, garant dobrih partija.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.