Srbija protiv nasilja u Kraljevu: Hoćemo zemlju u kojoj se nećemo plašiti da li će nam se deca vratiti iz škole

Posle izbora u decembru napravićemo sistem u kome će svi građani biti jednaki, a u kojoj ih neće ponižavati bahata manjina sa vlasti, rekao je danas na konvenciji u Kraljevu predsednik Narodnog pokreta Srbije i jedan od nosilaca liste „Srbija protiv nasilja“ Miroslav Aleksić, saopšteno je iz ovog pokreta

-Kraljevo je grad gde su rođene srpska država i crkva, ali pre svega grad dobrih, poštenih i hrabrih ljudi, koji su se kroz vekove borili za svoju slobodu i ne sumnjam da će se 17. decembra izboriti za normalnu Srbiju bez nasilja u kojoj nećemo strepeti da li će nam se deca vratiti iz škole živa i zdrava, rekao je Aleksić na predizbornom skupu u Kraljevu.

Aleksić je precizirao da je svaki glas bitan i da nosi veliku moć u svrgavanju Aleksandra Vučića koji je nosilac svih lista SNS-a, iako se ne kandiduje na izborima.

-Glas za Vučića je glas za Šešelja, Vulina, Nikolu Petrovića, Milana Radoičića, Dijanu Hrkalović, Predraga Koluviju i Veljka Belivuka, odnosno za sve one koji se bave kriminalom već godinama bez ikakve kazne, istakao je Aleksić i dodao da je glas za Vučića i glas za njegovog koalicionog partnera Aljbina Kurtija i sve bahate lokalne moćnike.

Na skupu u Kraljevu Aleksić se osvrnuo i na to da će nakon izbora napraviti Srbiju u kojoj će biti duplo veća izdvajanja za poljoprivredu, obrazovni sistem temelj društva a pravda dostižna za sve građane.

-Na grbu Kraljeva piše – Nama dobro a nikome zlo, hajdemo da svakom čoveku posle decembarski izbora u Srbiji bude dobro, i da pošaljemo u penziju one koji 11 godina gaze i uništavaju budućnost Srbije, poručeno je na konvenciji izborne liste „Srbija protiv nasilja“, navodi se u saopštenju.

Na skupu u Kraljevu govorila je i Marinika Tepić, nosilac liste “Srbija protiv nasilja” koja je se zapitala zašto ne bismo živeli normalno?

-To je jedino što zaslužujemo. Normalno društvo. Normalna država. Normalno pravosuđe i zakoni. Normalno zdravstvo i lečenje. Normalno obrazovanje i znanje. Normalne plate, penzije i cene. Ali ono što je najvažnije jeste da normalnost pobedi nenormalnost u koju su nas uvukli, poručila je Tepić.

Izborna lista „Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić“ na lokalnim izborima u Kraljevu nalazi se pod brojem 7.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.