Sitno brojimo do početka zimske sezone na Kopaoniku – Dva koncerta za Ski opening

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2023/24. na Kopaoniku, planirano je za period od 7. do 10. decembra 2023. godine.

Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon trinaest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

Ove godine, sezona se otvara u dvorani hotela “Grand” 8. decembra, kada nastupa Aco Pejović, dok je 9. decembar rezervisan za koncert Seke Aleksić, a kao predgrupa nastupiće Megabend.

Tokom trajanja ski openinga, važiće popust u visini od 30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja. Prvi dan skijanja će biti besplatan.

Od zabavnih sadržaja radiće bob na šinama, tjubing i zip lajn, gondola i Pančićev vrh za panoramsko razgledanje.

 Radno vreme skijališta je od 9 do 15 i 30 časova, a gondole od 9 do 15 časova.

Prodajna mesta za kupovinu ski karata koja rade tokom openinga su kod boba na šinama, u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije i na polazu gondole.

Tokom četiri dana Ski Openinga zabava kako na stazi tako i mimo staze zagreva sve skijaše, uz mnogobroje promocije, modne revije na otvorenom kao i celodnevnu zabavu uz populane bendove i DJ-eve. Prve dane na snegu posetioci mogu da provedu u skijanju, snowboardingu, sankanju, ski takmičenjima, nagradnim igrama, modnim revijama ali i uz Apres ski žurke.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.