Poziv građanima na Javnu raspravu o porezu na imovinu

Privremeni organ grada Kraljeva  nakon održane sednice uputio je poziv Javni poziv svim zainteresovanim građanima, udruženjima i stručnoj javnosti, na Javnu raspravu koja će se održati u periodu od 18. do 27. novembra.

Javna rasprava odnosi se na:

– Nacrt odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu na teritoriji grada Kraljeva i 

– Nacrt odluke o dopuni Odluke utvrđivanju elemenata poreza na imovinu za teritoriju grada

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za poresku administraciju Gradske uprave grada Kraljeva u pisanoj formi ili na e-mail adresu [email protected] na posebnim obrascima, najkasnije do 27. novembra 2023. godine (ponedeljak) do 7 časova.

Obe Javne rasprave održaće se istog dana (27. novembra) u Svečanoj Sali Gradske uprave. Prva Javna rasprava zakazana je za 8 časova a na njoj će se govoriti o  utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu na teritoriji grada Kraljeva , dok je druga rasprava o dopuni Odluke utvrđivanju elemenata poreza na imovinu za teritoriju Kraljeva, zakazana za 8 i 30 časova.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.