Muškarac nestao u smetovima na putu Studenica-Rudno

M.Č. pedesettrogodišnji meštanin sela Reka, koje  se nalazi na putu Studenica – Rudno, nestao je juče u popodnevnim časovima, kada je kroz smetove krenuo traktorom, kako bi se našao sa članovima porodice koji su trebali da ga odvezu u Kraljevo

Na lice mesta odmah po prijavi porodice netalog čoveka, u potragu su odmah krenuli pripadnici kraljevačke policije, vatrogasno-spasilačke jedinice, članovi lovačkih udruženja, meštani, kao i članovi porodice nestalog M.Č.

Kako su vremenski uslovi nepogodni, mećava koja je i tokom jučerašnjeg dana paralizovala ovaj kraj (preko pola metra snega uz jak vetar), potraga je otežana. U pretrazi terena za nestalim muškarcem, za sada je na oko dva kilometra od kuće pronađen traktor kojim je on krenuo od kuće. Potraga je i dalje u toku.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju potrebno je da se odmah javi najbližoj stanici policije

Od kada je pre tri dana u studeničkom kraju počeo da pada sneg, koji je već sada dostigao visinu od preko pola metra, meštani ovog i gokčaničkog kraja ostali su bez struje. Iako je električna energija posle nešto više od 48 sati stigla, pojedina domaćinstva još uvek su bez struje.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.