Haos u kraljevačkom SNS –u, Vučić sutra dolazi

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će sutra posetiti Kraljevo, dočekaće potpuno rasulo u Gradskom odboru kraljevačkih naprednjaka. Pojedini funkcioneri uveliko odbijaju poslušnost, odnosno da dovedu ljude na protest i ispune zadate kvote. Istovremeno, ne mogu da nađu domaćinstvo koje želi da ugosti predsednika Srbije, saznaje Ozon press.

“Jedan od direktora Elektrodistribucije Kraljevo odbio je da obezbedi 250 sigurnih glasova i to je saopštio na sednici Gradskog odbora SNS. Kako je rekao, neće da ucenjuje radnike, a ni pretnje smenom ga nisu naterale da promeni stav. Da smo totalno u rasulu svedoči i to da čak tri odbora nismo pokrili glasovima gde ima preko 1.000 glasača”, rekao je neimenovani izvor iz SNS-a Kraljevo za Ozon press.

Kraljevački poljoprivrednici masovno odbijaju da prime Vučića na svoje gazdinstvo

“Obilazimo sela da bi nekog domaćina umolili da primi predsednika, ali niko ga neće u svom dvorištu. Kako sada stvari stoje, verovatno ćemo ga voditi na gazdinstvo koje uzgaja konje. Moramo da popunimo kvote za miting, pojedini predsednici odbora i direktori firmi plaćaju 10.000 din po osobi za miting. Ko ne ispuni kvotu, završio je karijeru. Krstu Janjuševiću, koordinatoru iz Priboja, je pozlilo. Dao kvotu za naselje od 5000 birača da dovedu 200 ljudi na miting u petak, a oni obezbedili 70. On kaže obezbediće 50 autobusa, a mi da obezbedimo 2.500 ljudi. Nema šanse, biće debakl. Ovo je potpuna agonija, ali sam vrh stranke je za to kriv birajući ovakve ljude da vode stranke i grad”, navodi izvor iz SNS za Ozon press.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u petak 24. novembra Kraljevo, gde će se na predizbornom skupu „Srbija ne sme da stane“ u Novoj hali u Ribnici, obratiti građanima.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.