Terzić podneo ostavku

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić podneo je danas, kako nezvanično saznajemo ostavku na ovu funkciju.

Kraljevačka opozicija već nekoliko meseci ističe da ima veliku podršku birača. Kako bih im pružio priliku da pokažu koliko ih narod podržava, podneo sam ostavku i time omogućio da se lokalni izbori održe pre redovnog termina.

Uveren sam da će građani Kraljeva glasati za one koji su gradili puteve i mostove, otvarali vrtiće i škole i zaposlili čak 7.000 Kraljevčana u poslednjih pet godina.

Dok Srpsku naprednu stranku čine ljudi koji se bore za interese građana, u opoziciji sede secikese, lopovi i tajkun optužen da je tukao žene.

Zato sam siguran da će Kraljevo još jednom podržati politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, odnosno da ćemo ponovo trijumfovati i na lokalnim i na parlamentarnim izborima.

Naglašavam da građani Kraljeva nemaju razloga za brigu jer će sve investicije biti nastavljene i sve preuzete obaveze i obećanja biti ispunjeni, navodi se u objavi na zvaničnoj stranici gradonačelnika Kraljeva.

Danas u toku dana, ostavku na funkcije gradonačelnika i predsednika opština podneli su i čelnici Smedereva, Novog Pazara, Požege, Priboja i Trstenika. 

Nezvanično, inicijativa je stigla iz vrha SNS-a, a povod su navodno predstojeći izbori zbog čega će najverovatnije po istom scenariju ostavke podneti svi gradonačelnici i predsednici opština u Srbiji iz redova vladajuće koalicije.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.