Skelom do tvrđave Maglič prevezlo se skoro 15.000 posetilaca

Zahvaljujući individualnim donacijama na skeli kao i donatorskim platformama volonterski centar Magličgrada za poslednjih godinu dana do tvrđave Maglič skelom je prevezao preko 14.000 posetilaca. Kako poručuju iz Magličgrada donacije su im omogućile poslovanje i u narednom periodu

Kako ističu mladi entuzijasti i ove jeseni posetioci će moći da obiđu tvrđavu Maglič, a preko Ibra će ih prevoziti volonteri iz Kolumbije, Brazila i Rusije potpuno bezbedno i besplatno uz mogućnost donacije.

Skeledžije volonteri za sve one koji žele da se oprobaju u ovoj avanturi, prevoziće posetioce svakog dana u terminima od 8h, 10h, 12h, 14h, 16h, 18h i 20h časova  uz povratak.

Pridružite se internacionalnoj ekipi volontera

Izvor/Foto: Magličgrad/ Instagram

Ukoliko volite prirodu, istoriju i kulturu našeg kraja, možete se pridružiti internacionalnoj volonterskoj ekipi Magličgrada i na taj način postati deo tima za očuvanje kulturnog nasleđa.

Za volontiranje u Magličgradu mogu se prijaviti zainteresovani građani koji znaju da kuvaju, rade sa drvetom ili jednostavno umetnici koji bi ovom projektu dali lični pečat. Što više mladih volontera na ovom mestu, pomaže razvijanju ovog projekta a

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.