Pokret Srce heroja – Zahvalnost onima koji nam nesebično pomažu

Od nastanka Udruženja „Pokret Srce heroja“ ova organizacija se trudi da što više govori o problemima boračke populacije i tako skrene pažnju na sve one ljude koji su u najtežim vremenima bili na braniku otadžbine.

Kako ističu u Udruženju broj njihovih članova kako u Kraljevu tako i širom Srbije neprestano raste, a kraljevački ogranak ovog Udruženja, rešio je da se na simboličan način, kako kažu koliko-toliko oduže onima koji su sve vreme uz njih.

Izvor/Foto: Pokret Srce heroja

-Pre nekoliko dana priredili smo svečani doček ovde u Kraljevu našem saborcu, učesniku ratova i potpredsedniku našeg Glavnog odbora Predragu Anđelkoviću Pepiju. Članovima našeg Udruženja je jako drago što nas je prvi put posetio čovek velikog srca, koji danas živi van granica naše zemlje ali se i dalje nesebično trudi da nam pruži svaku pomoć i saradnju. Tom prilikom uručili smo mu skroman poklon a najvažnije je bilo naše druženje tog dana, koje ćemo pamtiti. Građani treba da znaju da dobri ljudi, koji su uvek spremni da pomognu zaslužuju da im se na neki način odužmo, makar jednim lepim gestom, kaže Siniša Ivanović, predsednik Pokreta Srce heroja u Kraljevu.

Izvor/Foto: Pokret Srce heroja

Ovom prilikom Predrag Anđelković je pročitao i uručio Odluku Glavnog odbora o izboru za počasnog člana, narodnom poslaniku Strahinji Ercu za, kako su naveli iz Udruženja, doprinos u poboljšanju položaja boračke populacije i afirmacije ovog Udruženja.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.