„Neverne bebe“ večeras na trgu za Kraljevčane

U okviru Street art festivala u organizaciji Kulturnog centra “Ribnica” koji traje čitave sedmice, večerašnji koncert popularnog pop-rok sastava Neverne bebe , nastupiće pred Kraljevačkom publikom na Trgu srpskih ratnika večeras od 21 čas

„Bebe“ ove godine obeležavaju tri decenije nastupa i rada, a kraljevačka publika imaće priliku večeras da osim starih, dobro poznatih hitova, čuje i pesme sa novog alnuma „Hodaj“ koji je izašao krajem prošle godine u izdanju PGP RTS-a.

Pre koncerta program za najmlađu publiku

U dvorištu Francuske kuće u 18 časova počeće koncert pod nazivom „Klasika za najmlađe”. Repertoar interaktivnog koncerta za bebe i decu čine kompozicije klasične muzike, pažljivo birane i prilagođene uzrastu, ali i dečje pesmice uz koje deca i roditelji mogu da igraju. Numere izvode Milijana Zolotić Simić, diplomirana violinistkinja i autorka programa, i pijanista Boris Škapik, koji će decu upoznati sa svojim istrumentom i animirati ih da sami proizvedu ton.

Program namenjen najmlađim sugrađanima nastavlja se od 19 časova i 30 minuta na Trgu srpskih ratnika. U klovnovsko-žonglerskoj predstavi Kinetrop teatra učestvuju Goksi, Horhe i klovnica Kokica.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.