Sve veća neizvesnost – Potrebna pomoć za heroja sa Košara koji se nalazi u zatvoru u Podujevu i njegovu porodicu

Saborci Siniše Jevtića, koji se više od mesec dana nalazi u zatvoru u Podujevu, njegova braća po oružju iz Udruženja „Bojevo bratstvo“ pokrenuli su niz akcija, kako bi boravak heroja sa Košara u zatvoru učini podnošljivijim, pomogli njegovoj porodici, ali i ušli u pravnu borbu za oslobađanje

Siniša Jevtić, pripadnik herojske 125. motorizovane brigade, 5.Bataljona Vojne policije iz Kosovske Mitrovice, odlikovan medaljom za odbranu i bezbednost otadžbine na Košarama 1998-1999, lišen je slobode na teritoriji KiM, 30. maja od strane kosovske policije.

-Prvi deo akcije uspešno smo sproveli. Pomagali su nam svi dobri ljudi da prikupimo sredstva, kako bi Siniši olakšali boravak u zatvoru. Uplatili smo 550 evra, kako bi Siniša imao plaćenu kantinu, tokom juna i jula meseca, ali i za osnovne potrebe, posteljinu i peškire, poručeno je iu ovog Udruženja.

Da nesreća ne ide sama, dokaz je i trenutno stanje Sinišine porodice, koja se bori sa sakodnevnim izazovima.

-Siniša i njegova supruga bave se seoskim turizmom, odnosno vlasnici su Seoskog turističkog domaćinstva „Mali Raj sa kulom na 17 vetrova“. Međutim, njegova supruga ne može da posluje, ali bez ikakve zakonske mogućnosti, jer su sva ovlašćenja na Sinišu, kažu u „Bojevom bratstvu“.

Iščekujući 14. Jul kada će se znati dalja sudbina Siniše Jevtića, njegovi prijatelji i saborci koji ne odustaju od borbe, apeluju na sve ljude dobre volje da im pomognu u skladu sa svojim mogućnostima, jer je svakim danom neizvesnost sve veća.

Ukoliko želite da pomognete heroju sa Košara Siniši Jevtiću i njegovoj porodici možete to učiniti na sledeći način:

Račun za pomoć Heroju Siniši Jevtiću za potrebe u zatvoru u Podujevo:

Vlasnik računa: Dragoslav Raković

Kod banke: NLB Komercijalna banka

Broj računa: 205-9001006739430-93

Svrha uplate: Za Sinišu Jevtića

Račun za pomoć porodici Heroju Siniši Jevtića:

Vlasnik računa: Rutten Marianne

Kod banke: Poštanska štedionica

Broj računa: 200-0000122281280-94

Svrha uplate: Za Sinišu Jevtića

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.