Petodnevno putovanje za penzionere i zainteresovane građane na Krf, Meteore i Solun – Prijave traju još par dana

Septembar u Grčkoj za sve one koji žele da za nekoliko dana posete najzanimljivije znamenitosti ove zemlje

Udruženje vojnih penzionera Srbije – Gradski odbor Kraljevo organizuje za svoje članove ali i sve ostale zainteresovane građane petodnevno putovanje sa tri noćinja kroz predivnu Grčku.

Zainteresovani građani moći će da obiđu Krf, Meteore i Solun.Program putovanja predviđa dva noćenja na Krfu i jednu noć u Paraliji.

Izvor: Pixabay

Turisti koji se prijave na ovo putovanje, imaće odličan program obilazaka svih znamenitosti, pa će tako već po dolasku u Grčku, u Solunu posetiti vojničko grblje, gde će moći da se poklone senima predaka. Nakon slobodnog vremena u Solunu, turističkog razgledanja grada, uputiće se put Paralije.

Sutradan će se uputiti ka manastirskom kompleksu Meteora (svetskog čuda koje neizostavno moraju posetiti svi oni koji do sada nisu imali prilike). Nakon fakultatitvni izleta, koji ne ulaze u cenu aranžmana, uputiće se trajektom ka ostrvu Krf.

Izvor: Pixabay

Tokom boravka na Krfu, turisti će moći da posete ostrvo Vido, zatim da obiđu ksturnicu i Plavu grobnicu.

Poslednjeg dana putovanja, predviđen je odlazak trajektom za Igumenicu, iskrcavanje u luci i obilazak, nakon čega se očekuje povratak za Kraljevo.

Za ovaj petodnevni odmor, koji nudi još mnogo aktivnosti koje nismo pomenuli, informacije o načinu plaćanja, ali i sve druge možete dobiti na email: [email protected] ili u prostorijama Doma Vojske, utorkom i četvrtkom od 10 do 12 časova.

Prijave se podnose do 18. jula, a putovanje je predviđeno za period od 24. do 29. septembra.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.