Otvorena sezona kupanja na gradskom bazenu

Prvih deset čitalaca koji se jave našem portalu, dobiće po jednu besplatnu kartu za gradski bazen

Oko 200 kupača otvorilo je u subotu, 1. jula ovogodišnju sezonu na gradskom bazenu u Kraljevu. Ulaz je tradicionalno tog dana bio besplatan za sve, a cena dnevne karte i ove godine ostaje nepromenjena

-Cena dnevne karte i ove godine biće 300 dinara, ležaljke kraj bazena koštaju 200 dinara po osobi, dok će kupači sezonsku moći da kupe za 4.000 dinara. Iako malo kasnimo sa početkom sezone na gradskom bazenu, (koja je inače oko 15. juna) zbog vremenskih uslova koji su takvi kakvi su, u subotu smo otvorili kapije bazena, što je praktično i početak ovogodišnje sezone kupanja, kaže Vladimir Labus, koordinator zadužen za rad gradskog bazena.

Voda u bazenu je kako nadležni ističu na najvećem nivou čistoće a Zavod za javno zdravlje kontrolisaće je tokom čitave sezone tri puta nedeljno.

Izvor/Foto: Gradski bazen

-Pozivamo sve kupače da kao i prethodnih godina, leto provedu na gradskom bazenu, uz uslugu caffe bara, koji nudi širok izbor pića i hrane, dodaje Labus.

Radno vreme bazena za kupače biće svakog dana od 11 do 18 časova, a dežuraće u svakom trenutku četiri spasioca.

Izvor/Foto: Gradski bazen

I ove godine će biti ogranizovane škole vaterpola i plivanja, a svi oni koji žele da se oprobaju u ovim sportovima mogu se prijavati svakog dana od 18 do 20 časova na bazenu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.