Majka i sin koji su spavali pod mostom smešteni u hraniteljsku porodicu

Nakon sedam dana provedenih ispod Ribničkog mosta, majka i sin Milena i Milan Zorić, postigli su dogovor sa Centrom za socijalni rad, i nakon današnjeg ponovnog obilaska zaposlenih u CSZ –u , oni su smešteni u hraniteljsku porodicu.

Vest koja je uznemirila građane, da se majka i sin nalaze pod mostom, zbog kako su nam rekli porodičnih problema, a koja je aktuelna već sedam dana u našem gradu, danas je dobila epilog. Majka i sin su pristali na pomoć koju im je ponudio Centar za socijalni rad, nakon što su u martu mesecu izgubili pravo na istu. Kako bi proverili priču  kako je porodica Zorić završila pod mostom, otišli smo na lice mesta, a nakon toga i u Centar za socijalni rad u Kraljevu. Ceo tekst o tome možete pročitati OVDE

Nakon objavljivanja teksta dobili smo informacije da priča porodice Zorić i nije baš takva kakva se predstavlja. Ne želeći da ulazimo u porodične odnose, ponudili smo i drugoj strani da ispriča i svoju stranu priče, kako bi građani, koji su svih dana svesrdno pomagali ovim ljudima, dobili potpuni uvid u ono što se desilo, a zbog čega su Milena i Milan sedam dana spavali ispod Ribničkog mosta.

Ukoliko bilo ko pomenut u ovom slučaju bude želeo da se oglasi, rado ćemo objaviti informacije, a ono što je sada najvažnije jeste da su Milan i Milena zbrinuti.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.