Teško obolelom borcu iz Adrana potrebna pomoć nakon poplava

Udruženje građana Pokret Srce heroja pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć Božidaru Đaloviću iz sela Adrani, čija kuća je tokom junskih poplava pretrpela velika oštećenja.

Izvor/Foto: Pokret Srce heroja

-Naš saborac i brat, teško oboleli borac, koji živi sam i osim boračkog dodatka nema drugih primanja, hitno je potrebna pomoć svih nas i ljudi dobre volje, jer mu je kuća u kojoj živi poplavljena a materijalna šteta velika. Naše Udruženje donelo je odluku da pokrene ovu akciju, kako bi zbrinuli Božidara i pomogli mu u ovoj teškoj situaciji, kaže Siniša Ivanović, predsednik Pokreta Srce heroja Kraljevo.

Iz ovog Udruženja pozvali su sve da uplatom na račun Božidara Đalovića, svojim doprinosom koliko mogu pomognu, jer je svaka pomoć dobro došla.

Izvor/Foto: Pokret Srce heroja

-Potrebna su mu novčana sredstva za osnovne životne namirnice, kupovinu lekova ali i bele tehnike i nameštaja koji je potpuno oštećen, dodaje Ivanović i zahvaljuje svim ljudima koji će se uključiti i pomoći našem sugrađaninu.

Ukoliko želite da učestvujete u humanitarnoj akciji, možete pomoći uplatom na tekući račun kod Banke Poštanske štedionice na ime Božidar Đalović – br. računa 200-127157790-07. Kao svrhu uplate navesti – Pomoć borcu zbog poplave.

Humanitarna akcija će trajati do 22. jula.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 0641666552.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.