Od danas sa „Morave“ do Soluna, od sutra do Tivta

Putnici će od danas sa aerodroma “Morava” moći da lete direktno iz Kraljeva za Solun dok je početak letova za Tivat zakazan za sutra. Air Serbia će ka ovim destinacijma leteti sezonski dva puta nedeljno, dok će se letovi za Istanbul obavljati kao i do sada

Jutrošnjim letom JU 2524 nacionalna avio kompanije Air Serbia ponovo je danas pokrenula sezonske letove sa kraljevačkog aerodroma “Morava” ka Solunu. Prvi povratni let ka Solunu realizovan je jutros, dok je sledeći programiran za nedelju, 18. juna.

Avionom tipa ATR72 nacionalne avio kompanije Air Serbia će saobraćati između Kraljeva i Soluna sve do kraja letnje sezone, a vreme trajanja leta je oko sat i po vremena. Povratni letovi su takođe dostupni istim danima, s poletanjem u 11 i 05 časova.

Takođe, Air Serbia će leteti za Tivat sredom i petkom u 9 i 40, pri čemu je prvi sezonski let zakazan za sutra 14. juna. Sletanje aviona iz Tivta je planirano za isti dan u 9 i 10 časova.

Kao i do sada, putnici koji žele da posete Istanbul imaće priliku da lete utorkom i nedeljom u 11 i 40 časova. dok je dolazak iz Istanbula na aerodrom “Morava” predvidjen u 16 i 35 časova.

Više informacija o redu letenja i cenama karata pogledajte na zvaničnom sajtu www.airserbia.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.