Pokret Srbija centar SRCE Kraljevo: Samo pred izbore su vam puna usta i sela i seljaka, kada ih prebrajate zbog glasova

U saopštenju za medije Pokret Srbija centar SRCE Kraljevo, uputio je bezrezervnu podršku pojoprivrednicima u , kako je navedeno istrajavanju u zahtevima, koji su ništa drugo do zahtevi za opstanak srpskog sela

Angažovanje policije da spreči poljoprivrednike da dođu do zgrade Opštine i zatraže odgovore na brojna pitanja je očajnički potez osione vlasti u Kraljevu da izbegne odgovornost za uništavanje i sela i seljaka.

Postavlja se pitanje, ko ste vi da određujete ko može, a ko ne može da dođe u Kraljevo? Zašto se plašite svog naroda ako ste vodili ovaj grad pošteno? Da li ste više uplašeni od pitanja koja bi vam postavili poljoprivrednici ili činjenice da ni na jedno pitanje nemate valjan odgovor?

Samo pred izbore su vam puna usta i sela i seljaka, kada ih prebrajate zbog glasova. Mislili ste da će sve biti u redu ako im zamažete oči sa nekoliko metara asfalta debljine oblande. Sada berete gorke plodove koje ste sejali sve ove godine. Naučio je srpski seljak da trpi mnogo, ali i da zna kad mora da se krene u odbranu porodice i ognjišta.

Da je iole pameti u redovima vlasti u Kraljevu, neko bi primio te ljude i udostojio ih makar razgovora. Odluka da se poljoprivrednici pomoću policije spreče da uđu u svoj grad je sramotna i pokazuje koliko vlast u Kraljevu ne zanimaju problemi poljoprivrednika, ali ni opstanak sela. Ovo je dokaz da svaki put kad su vam prešli prag, slagali su vas.

Poštovani poljoprivrednici, istrajte u vašim zahtevima do kraja, jer to nisu samo zahtevi za rešavanje nekakvih problema, ovo su zahtevi za opstanak života na selu, a bez sela nema ni života u Srbiji.

Pokret SRCE vam pruža apsolutnu podršku i zahtevamo od nadležnih da vam omogući ustavom zagarantovano pravo na slobodu kretanja, navodi se u saopštenju.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.