Nastavljamo da pomažemo srpske borce

Posle velikog broja sprovedenih akcija u cilju pomoći i olakšavanja svakodnevnog života učesnicima rata devedesetih godina, danas su predstavnici Srpske stranke Zavetnici, predvođeni narodnim poslanikom  Strahinjom Ercom uručili pomoć Svesrpskom savezu veterana „Bojevo bratstvo“

-Velika mi je čast što imam priliku, pre svega kao čovek, a tek onda kao narodni poslanik Srpske stranke Zavetnici da skoro pa svakodnevno, provodim vreme i dam minimalni doprinos u raznim segmentima u rešavanju problema boračke populacije, rekao je Erac prilikom uručivanja donacije u Ćićevcu.

Do sada poslanička grupa Srpske stranke Zavetnici na skupštinskim zasedanjima, svakog puta je upoznavala i upozoravala javnost na nagomilane probleme sa kojima se suočavaju učesnici rata i njihove porodice.

-Danas je veliki dan za sve nas prisutne, jer smo imali priliku da budemo deo  opremanja i organizovanja rodoljubivog kampa „Spasilačko zvono 2023“, čiji će učesnici da budu deca školskog uzrasta. Nadamo se da će naša skromna donacija, bar malo pomoći funkcionisanju ovog kampa, naglašava Erac i dodaje da je osnivanje ovakvih kampova i buđenje patriotizma kod dece školskog uzrasta od presudnog značaja , naročito u ovim teškim trenucima kada je sistem vrednosti poremećen, a na svakom koraku imamo promociju kriminalaca, starleta i svega onoga što je našoj kulturi strano.

Kako je najavljeno, ovakve i slične akcije na polju buđenja patriotizma kao i borbu za prava i položaj učesnika rata devedesetih godina, Srpska stranka Zavetnici će  kroz institucionalnu borbu, a pre svega Narodno skupštinu nastaviti i ubuduće.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.