Kreni – Promeni: U toku akcija „Uključi mozak, isključi rijaliti“

Priključi se i ti

Organizacija Kreni-Promeni pre osam dana započela je akciju prelepljivanja Srbije pod sloganom „Uključi mozak, isključi rijaliti“

Akcija je zamišljena tako da građani, ukoliko to žele poruče nalepnice kojima bi  oblepili svoj kraj, kako bi doprli i do onih do kojih, zbog medijskog mraka ne mogu.

Za sada je preko 2.800 ljudi poručilo nalepnice, 862 osobe su donirale novac pa je prikupljeni do sada 850.442 dinara. Iz organizacije Kreni-Promeni ističu da su u prvih 5 dana odštampali 43.500 nalepnica i 5.000 postera, ali smo za vikend, nakon puno vrednih ruku volontera koji su pakovali koverte, ostali bez njih i sada čekamo novu porudžbinu od 45.000 nalenica i 5.000 postera. Potrebno je još oko 141.000 dinara kako bi se pokrili troškovi slanja svih nalepnica koje su poručene.

-Akcija je pokrenuta nakon nemilih događaja i tragičnih žrtava koje su nas zadesile, svi smo postali svesni da nešto moramo preduzeti. Protesti prethodne 3 nedelje su pokazatelj da ovaj narod ima energiju da uradi nešto po tom pitanju. Pomozi nam da poruka ode dalje zato što nasilje nema opravdanja, kažu u Kreni-Promeni i dodaju da ukoliko nemate mogućnost da lepite, ali želite da malom donacijom pomognete da nalepnice dođu do najudaljenijih krajeva Srbije, svaka podrška je dobro došla.

Sva uputstva o ovoj akciji možete pronaći na zvaničnom sajtu www.kreni-promeni.org

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.