Humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć mladoj Ušćanki

Humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć Dijani Gajović iz Cerja kod Ušća, održaće se u nedelju, 4. juna sa početkom u 16 časova, na sportskim terenima Osnovne škole „Milun Ivanović“

Organizatori su pozvali sve ljude dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, kako bi pomogli mladoj Dijani koja se bori sa teškom bolešću, da što pre prebrodi težak period i nastavi da živi kao i svi njeni vršnjaci bezbrižno.

Oni koji žele da učestvuju na turniru, svoje ekipe mogu prijaviti na dan održavanja istog u periodu od 14 i 30 do 15 i 30 časova. Organizatori pozivaju i sve ljude dobre volje koji bi mogli da prate turnir, da u skladu sa svojim mogućnostima ostave prilog u pripremljenoj označenoj kutiji, koja će tog dana biti izložene tokom trajanja turnira.

Više informacija možete dobiti na broj 064/ 36 25 333

Novac za pomoć Dijani Gajović možete uplatiti i na račun otvoren kod OTP Banke na ime Dragana Gajovića, oca mlade Dijane na broj 325930060019217720

Kao i uvek poruka je ista – Naše malo nekome zaista može značiti mnogo, jer zdravlje nema cenu, a mladi životi su zasigurno najdragoceniji. Budimo humani i ovaj put!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.