U narednom periodu po lična dokumenta u Novu halu sportova

Deo Odseka za upravne poslove i šalter sala Policijske uprave Kraljevo, zbog renoviranja matičnih prostorija, od početka ove nedelje funkcioniše  holu Nove hale sportova

Građani će u narednom periodu, zbog privremenog izmeštanja prostorija, morati u Ribnicu po lična dokumenta, prijavu prebivališta ili registraciju vozila.

Izvor:YT/Printscreen

-Moramo napomenuti da je jedan deo Odseka za upravne poslove ostao u prostorijama Policijske uprave u Kraljevu, a to su poslovi oglašavanja ličnih dokumenata nevažećim, poslovi državljanstva i poslovi oružja, kaže Draga Vučetić, šef Odseka za upravne poslove PU Kraljevo.

Radno vreme šalter sale za navedene potrebe građana, u Novoj hali sportova je od 7 do 20 časova radnim danima.

-U prostorijama Policijske uprave premešten je ulaz, tako da za one poslove koje smo već naveli da građani mogu obavljati u matičnoj zgradi, privremeno će ulaz biti iz ulice Vojvode Putnika, a ne više iz Cara Lazara, dodaje Vučetić.

Kako se navodi, veći prostor u Novoj hali sportova izgleda pgoduje građanima, a to pokazuje veći broj zahteva za izdavanje ličnih dokumenata podnetih ove nedelje, odnosno od privremenog izmeštanja prostorija. O završetku renoviranja dela zgrade Policijske uprave, odnosno Odseka za upravne poslove i šalter sale, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.