Ne smemo zaboraviti ljude koji su žrtvovali sebe da bi sačuvali državu

Pokret „Srce heroja“ nastavlja akciju pomoći borcima, učesnicima ratova devedesetih godina, kojima je ona najpotrebnija. Ovoga puta, neophodna pomoć uručena je Slađanu Marinkoviću, nepokretnom borcu prve kategorije iz sela Brzan u Opštini Batočina.

Izvor/Foto: Printscreen/socijalne mreže

Pomoć u vidu dodatka za kolica, koja će ovom hrabrom čoveku olakšati kretanje, uručio je narodni poslanik Strahinja Erac.

Izvor/Foto: Printscreen/ socijalne mreže

-Velika mi je čast što sam u saradnji sa boračkim udruženjem Pokret „Srce heroja“ uručio pomoć borcu prve kategorije, kome je ona neophodna. Drago mi je što smo u mogućnosti da pomažemo onima koji su prvenstveno zadužili sve nas, braneći našu državu, naš narod, istakao je Erac.

On je pozvao sve građane Srbije da se uključe u humanitarne akcije jer je, istakao je Erac, jako bitno da pomognemo onima koji su jednom pomogli nama.

Izvor/oto: Printscreen/socijalne mreže

-Mogu da obeam da na ovome nećemo stati, nastavićemo da pomažemo našim borcima, a ja kao narodni poslanik i član skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove daću se od sebe da našim herojima, barem malo olakšam život.

Erac je na kraju pozvao i srpsku vlast da se na adekvatan način oduži ovim ljudima jer je to potrebno svakom građaninu Srbije, ali i svima nama.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.