Bajatović, Radonjić i Zbiljić uručili donaciju Pokretu „Srce heroja“

Načelnik Policijske uprave za Novi Sad, Goran Radonjić, sa prijateljima Pokreta „Srce heroja“ Dragoljubom Zbiljićem vlasnikom Energotehnike Južna Bačka i direktorom JP „Srbijagas“ Dušanom Bajatovićem, uručili su donaciju za potrebe rada boraca u Rasinskom okrugu u Kruševcu.

Radonjić, kao počasni član i saborac Pokreta, organizovao je sastanak sa članovima Glavnog odbora ovog Pokreta i tom prilikom, uručena je donacija, koja je u ovom trenutku neophodna za potrebe rada odbora u Kruševcu, računar sa štampačem.

Kako je rečeno nakon sastanka, od prvog dana osnivanja, Zbiljić je sa saradnicima iz Energotehnike Južna Bačka, pomagao i poržavao aktivnosti Pokreta sa jednim jedinim ciljem, kako bi se poboljšao status, a samim tim i položaj boračke populacije u Srbiji.

Na sastanku je rečeno da će ovakvih akcija pomoći biti i ubuduće, a Pokret „Srce heroja“ iz dana u dan svojim aktivnostima pokazuje da je ozbiljan u nameri da za svoje saborce učini sve, kako bi dostojanstveno živeli u jedinoj zemlji koju su branili, za koju su se žrtvovali i za koju žive.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.