Prvomajski uranak u Magličgradu – Najavljena MAGICLAND dvodnevna žurka

Prvomajski uranak u Magličgradu i otvaranje kulturnog centra podno tvrdjave – stoji u najavi ovog zanimljivog događaja koji će ove godine biti upriličen prvi put u Kraljevu

U organizaciji Unedground Connection-a, kolektiva koji okuplja lokalne umetnike i definitivno ume da napravi dobru atmnosferu, prva u nizu MAGICLAND žurki pod vedrim nebom za Prvomajski uranak, biće organizovana tokom dva dana, 30. aprila i 1. maja.

Organizatori najavljuju čak 15 izvođača, uz odlično ozvučenje i preko 30 sati plesa uz savršeno okruženje, odličan su razlog da se ne propusti ovaj događaj koji će ujedno biti i  otvaranje sezone pod tvrđavom, u ovom magičnom ambijentu.

Za celokupan ugodjaj posetioca pobrinuće se internacionalni tim volontera iz više od 10 zemalja.

Inače, sjajna ekipa koja priprema ovaj magični događaj, već godinu dana besplatno skelom preko Ibra prevozi zaljubljenike u srednjovekovnu tvrđavu Maglič.

Potrudili su se da i ovog puta obezbede posetiocima sve ono što im je potrebno da na jedan nesvakidašnji način obeleže Prvomajski uranak.

Za posetioce će biti obezbedjeno i mesto za pripremanje hrane u sopstvenoj režiji, ali vas, kao neprofitabilna organizacija molimo da ne donosite svoje piće, poručuju iz organizacije i dodaju da su se pobrinuli za odličan meni koji će biti ponuđen posetiocima („Maglič kazan“ – pasulj sa suvim vrganjima i paprikaš, pica iz peći na drva, špageti sa pesto sosem od sremuša, Magličko „kraft“ pivo).

Cena karte 1000rsd, opcija 3+1 3000rsd, a u cenu je uračunato kamp mesto sa strujom, toaletom i tuševima kao i prevoz skelom koja će raditi sve vreme tokom trajanja dogadjaja.

Više informacija i rezervacije možete dobiti na broj 062/8575864 ili na @maglicgrad

Izvor/Foto: @magličgrad

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.