Korisnicu Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji udario dostavni kamion

Nemili događaj dogodio se za vikend, a starica koja je povređena tokom svakodnevne šetnje zadobila je otvoreni prelom ruke i brojna nagnječenja

Velimirka Dugalić (81), korisnica Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji, povređena je ove subote ujutru, tokom svakodnevne šetnje, u koju kao korisnik nezavisnog dela Doma za starce redovno odlazi, doživela je saobraćajnu nezgodu na parkingu ove ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama, staricu je krećući se unazad, udarilo dostavno vozilo, koje svakog dana dovozi hleb u ovu ustanovu. Kako nezvanično saznajemo, nesrećna Velimirka vozaču se našla u „mrtvom uglu“. Na sreću, dostavni kamionet kretao se sporo, pa je tako izbegnuta veća tragedija.

Prvu pomoć ukazalo joj je osoblje Gerentološkog centra, a nakon toga je prevezena u Opštu bolnicu „Studenica“ vozilom Hitne pomoći. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Kraljevo, a sve okolnosti nemilog događaja, kako se nesrećna starica uopšte našla iza kamioneta na parkingu, zabeležile su nadzorne kamere ove ustanove.

Prema dobro obaveštenom izvoru, starica je kako saznajemo od povreda zadobila otvoreni prelom ruke i brojna nagnječenja ali je u stabilnom stanju.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.