SVI ZAJEDNO ZA BOGDANA – Pomozimo našem Kraljevčaninu da pobedi

Bogdan Kovinić (37) iz Kraljeva već deceniju bori se sa multiplasklerozom. Podmukla bolest mu svakoga dana oduzima po malo, pa on tako danas nije u mogućnosti da radi, a lečenje košta. I to mnogo.

Međutim, nada postoji i nalazi se na klinici u Rusiji, koja uspešno leči ili u ogromnom broju procenata olkšava život onima koji su oboleli od MS-a.

Ta nada košta tačno 53.000 Eur-a. Bogdanova, kao i većina porodica nije u mogućnosti da plati tako veliku cifru, s obzirom da je ovaj mladi Kraljevčanin i otac jedne devojčice ali i uzimajući u obzir decenijsko lečenje koje je finansirao. Zato smo mu potrebni mi, njegovi sugrađani. Sada, u ovom momentu jer ga do odlaska na kliniku deli nešto više od dva meseca.

-Potrebna nam je 31.000 SMS poruka. Za jedan dan primili smo oko 2.500, kao i nešto novca preko računa. Bogdanu moramo do 20. maja da pomognemo da prikupi određen novac, jer nada u izlečenje na ruskoj klinici je ogromna, kaže Milutin Đorđević, jedan od najboljih prijatelja Bogdana Kovinića.

Kako je dalje Milutin rekao za Filter media, puno je onih kojima je pomoć potrebna, ali njegova porodica i prijatelji žele da učine sve kako bi Bogdan dobio ovu priliku za odlazak na kliniku.

-Zahvaljujem se svakom ko je poslao poruku ili uplatio novac. Apsolutno svakom pojedincu i onima koje poznajem ili ne. Zaista nam mnogo znači svaki dinar. Moramo da istrajemo, drugi scenario ne postoji, dodaje Milutin.

Ukoliko želite da pomognete ovom momku, tati jedne devojčice da ponovo može da živi bez bolesti, možete to učiniti na sledeći način:

SMS sa 1429 na 3030, cena jedne sms poruke je 200 dinara.

Uplatom na račune:

Dinarski: 160-6000001614631-45

Devizni: 160-6000001615870-14

IBAN: RS35160600000161587014

SWIFT / BIC: DBDBRSBG

Podsetimo, naša sugrađanka Dragana Petrović o kojoj smo takođe pisali, uspešno je završila lečenje na pomenutoj klinici. Kako smo pre par meseci Gagi, pružimo ovu šansu i Bogdanu, da ovi mladi ljudi nastave tamo, gde ih je bolest zaustavila.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.