Ove predstave možete pogledati tokom februara u Kraljevačkom pozorištu

Na repertoaru Kraljevačkog pozorišta tokom februara naći će se čak sedam naslova, kako za odrasle tako i za decu

U nastavku teksta pogledajte šta je pripremljeno u ovdašnjem pozorištu za ljubitelje predstava:

Za petak, 10. februar zakazana je hit predstava „FLEKE“ u režiji Juga Đorđevića.

Tekst je uradila Tijana Grumić. Ova predstava dobitnik je nekoliko značajnih nagrada, najbolja predstava Festivala „PIP“ u 2022. godini, kao i nagradu „Sterijinog pozorja“ za minulu godinu.

Predstava je na repertoaru od 20 časova.

U subotu 11. februara biće izvedena dečija predstava „PIPI I PAN U POTRAZI ZA CRENKAPOM“ , inače gostujuća predstava za decu.

Reč je o mini mjuziklu za decu ali i celu porodicu. Tekst i režija Nikola Ugrinović i Jovana Mladenović Produkcija „Monikart“ Beograd.

Predstava počinje u 12 časova.

Kruševačko pozorište sa predstavom „ DUPLO GOLO“ izvešće ovaj naslov u utorak 14. februara, po motivima filma „Do gole kože“ u režiji Nenada Todorovića.

Predstava počinje u 20 časova.

U subotu, 18. februara na repertoaru će se naći lutkarska predstava za decu „ ZUNZARINA PALATA“, gostujućeg pozorišta „Lane“ iz Kikinde.

Tekst i režiju za ovu predstava uradila je Tanja Dimić-Stojanov a zakazana je za dva termina od 11 i 13 časova.

Hit komedija „GLASINE“ u režiji Olje Đorđević na repertoaru Kralevačkog pozorišta, biće u ponedeljak, 20. februara od 20 časova.

Premijera predstave „ JEDNOBRKI VITEZ“ Kraljevačkog pozorišta na reperoaru je 25. Februara, od 19 časova. Predstava se izvodi po tekstu Dejana Aleksića a u režiji Aleksandre Kovačević.

U predstavi igraju: Biljana Talić, Zoran Cerovina, Gorica Dinulović, Svetlana Milenković, Vladimir Jovanović, Predrag Pavlović, Aleksandra Arizanović, Ivan Ćirić i Jovan Živković.

Za kraj februara, na domaćoj pozornici biće izvedena hit komedija „NASLEDNICE“ u režiji Olje Đorđević. Predstava je na repertoaru 28. februara, od 20 časova.

Ulaznice za sve predstave možete kupiti na biletarnici Kraljevačkog pozorišta, radnim danima od 14 do 20 časova. Ukoliko na vreme ne nabavite svoju ulaznicu, bletarnica radi i vikendom dva sata pre početka zakazanih predstava.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.