Ministar Gašić uručio ključeve za 18 stanova pripadnicima službi bezbednosti u Ribnici

Porodice 18 pripadnika službi bezbednosti, od danas su i zvanično vlasnici stanova izgrađenih u Ribnici. Njima je ključeve uručio ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.
Izvor/Foto: Biro/MUP

– Rešeno stambeno pitanje je jedna od osnovnih ljudskih potreba i zato je ovo jedan od najvažnijih dana u životu svakog od vas. Zato sam danas ponosan, jer osećam vašu radost i spokoj, jer ćete konačno vaš, i život vaših porodica nastaviti bezbrižno u sopstvenom domu, rekao je ministar na ceremoniji uručenja ključeva 18 stanova pripadnicima ministarstava unutrašnjih poslova, odbrane i pravde, kao i Bezbednosno – informativne agencije i boračke i invalidske zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gašić je ovom prilikom istakao i važnu ulogu redsednika i Vlade RS u stambenom zbrinjavanju pripadnika službi bezbednosti po povoljnim uslovima, kao i na to da je ovaj projekat jedan u nizu napora odgovorne politike države.

Izvor/Foto: Biro/MUP

-Srbija je zemlja vođena odgovornom politikom socijalne pravde, mira i ekonomskog razvoja. Dokazali smo da možete da se oslonite na svoju državu Srbiju. Da joj verujete. Jer državu čine pre svega ljudi, a onda i njene institucije. Svi vi, posvećeni ste pozivu koji ste odabrali. Srbija zna da može da se osloni na vas, poručio je ministar.  

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, na svečanoj dodeli uručenja ključeva za stanove u Ribnici, osvrnuo se i na druge projekte u ovom delu grada, izgradnju nove zgrade Osnovne škole „Sveti Sava“, rekonstrukciju ambulante i najavio početak izgradnje novog vrtića.

Marija Vesković, pripadnica Policijske uprave u Kraljevu zahvalila se na pruženoj prilici da sebi i svojoj porodici obezbedi siguran krov nad glavom u Kraljevu, gradu u kojem živi i radi.

Izvor/Foto: Biro/MUP

-Kada rešavate stambeno pitanje, rešavate verovatno jedan od najvećih izazova u životu. To sam i ja danas učinila kada sam preuzela ključeve i velika mi je čast što mi ih je lično uručio ministar unutrašnjih poslova, rekla je Vesković, koja je 12 godina pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova.  

Izvor: Biro/ MUP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.