Ministar Gašić uručio ključeve za 18 stanova pripadnicima službi bezbednosti u Ribnici

Porodice 18 pripadnika službi bezbednosti, od danas su i zvanično vlasnici stanova izgrađenih u Ribnici. Njima je ključeve uručio ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.
Izvor/Foto: Biro/MUP

– Rešeno stambeno pitanje je jedna od osnovnih ljudskih potreba i zato je ovo jedan od najvažnijih dana u životu svakog od vas. Zato sam danas ponosan, jer osećam vašu radost i spokoj, jer ćete konačno vaš, i život vaših porodica nastaviti bezbrižno u sopstvenom domu, rekao je ministar na ceremoniji uručenja ključeva 18 stanova pripadnicima ministarstava unutrašnjih poslova, odbrane i pravde, kao i Bezbednosno – informativne agencije i boračke i invalidske zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Izvor/Foto: Biro/MUP

Gašić je ovom prilikom istakao i važnu ulogu redsednika i Vlade RS u stambenom zbrinjavanju pripadnika službi bezbednosti po povoljnim uslovima, kao i na to da je ovaj projekat jedan u nizu napora odgovorne politike države.

Izvor/Foto: Biro/MUP

-Srbija je zemlja vođena odgovornom politikom socijalne pravde, mira i ekonomskog razvoja. Dokazali smo da možete da se oslonite na svoju državu Srbiju. Da joj verujete. Jer državu čine pre svega ljudi, a onda i njene institucije. Svi vi, posvećeni ste pozivu koji ste odabrali. Srbija zna da može da se osloni na vas, poručio je ministar.  

Izvor/Foto: Biro/MUP

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, na svečanoj dodeli uručenja ključeva za stanove u Ribnici, osvrnuo se i na druge projekte u ovom delu grada, izgradnju nove zgrade Osnovne škole „Sveti Sava“, rekonstrukciju ambulante i najavio početak izgradnje novog vrtića.

Marija Vesković, pripadnica Policijske uprave u Kraljevu zahvalila se na pruženoj prilici da sebi i svojoj porodici obezbedi siguran krov nad glavom u Kraljevu, gradu u kojem živi i radi.

Izvor/Foto: Biro/MUP

-Kada rešavate stambeno pitanje, rešavate verovatno jedan od najvećih izazova u životu. To sam i ja danas učinila kada sam preuzela ključeve i velika mi je čast što mi ih je lično uručio ministar unutrašnjih poslova, rekla je Vesković, koja je 12 godina pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova.  

Izvor: Biro/ MUP

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.