Tradicionalno – Božićni „gas“ ulicama Kraljeva

Preko pedeset šlepera, u formiranoj koloni, danas je pozdravilo Kraljevčane – božićnim „krugom“ obeležavajući na svoj način jedan od najradosnijih srpskih praznika
Foto: Filter media

Organizator ovog lepog, sada već tradicionalnog okupljanja vozača kamiona je, već treću godinu „Đoković Transport“ iz Kraljeva, a direktor ovog preduzeća rekao je za Filter media da se nada da će ih svake godine biti bar ovoliko, kako i se sa dobrom tradicijom i nastavilo.

Foto; Filter media

-Danas će biti oko pedeset prevoznika sa teritorije Kraljeva. Trudimo se da održimo ovu tradiciju, jer naši sugrađani uvek jako lepo reaguju na božićnu vožnju kamiona, a deca se raduju sirenama. Voziićemo kao i uvek kroz ceo grad, tako da ćemo na nama svojstven način obeležiti jedan od najradosnijih praznika, rekao je Bojan Đoković, organizator božićne vožnje.

I kao što je rečeno, gotovo svi Kraljevčani koji su se u tom trenutku našli na ulicama grada, sa radošću su pozdravljali vozače najrazličitijih kamiona, naše vredne sugrađane i komšije, kojima su evropski i svetski putevi, druge porodice.

-Svim sugrađanima želimo srećan praznik, da su živi i zdravi, da nas je što više, da živimo u ljubavi i slozi a kolegama želimo „čiste puteve“. Mir Božji! Hristos se rodi, poručio je za kraj Đoković.

U nastavku teksta na LINKU  pogledajte kako je izgledala ovogodišnja božoćna vožnja ulicama Kraljeva.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.