Vrnjačka bajka u novogodišnoj noći – U Kraljevu bez organizovanog dočeka

U novogodišnjoj noći tri koncerta u Vrnjačkoj Banji, po jedan za prvi i drugi dan Nove godine. U Kraljevu bez organizovanog dočeka

Foto: TO Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja je već odavno na vrhu liste najpopularnijih destinacija u Srbiji, a kako je i za ovogodišnji doček Nove godine popunila svoje kapacitete gotovo do poslednjeg mesta, samo je potvrda kvaliteta svega što nudi.

Iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja pozvali su sve, kako goste tako i one koji još uvek ne znaju gde će provesti „najluđu“ noć, da njiov izbor bude šarmantna promenada, uz veliku novogodišnju jelku, popularnog Gočka sa novogodišnjom kapom i hiljadama lampiona.

Foto: TO Vrnjačka Banja

U Novu godinu sve posetioce uvešće Tropico bend, Mira Škorić i Camera darling. Za reprizu će sve prisutne zabavljati Ivana Selakov, a drugog dana Nove godine nastupa Acapulko bend. Iz Turističke organizacije potrudili su se da muzički program bude šarolik, za svačiji ukus.

Turistička organizacija je i za one najmlađe goste pripremila i druženje sa Deda mrazom i drugarima na Trgu kulture, a one starije očekuje grejana rakija i kuvano vino. 

Foto: TO Vrnjačka Banja

Odnedavno u  Vrnjačkoj  Banji je postavljen panoramski točak, po ugledu na evropske i svetske gradove, pa će to dodatno doprineti čari praznika.

Foto: TO Vrnjačka Banja

Ukoliko bude snega, gostima će u ponudi biti i skijanje na planini Goč koja se nalazi na samo 12 km od Vrnjačke Banje. Posle skijanja na Goču najbolje je opustiti se u nekom od mnogih wellness centara koje Vrnjačka Banja nudi. Tu su i zatvoreni bazeni sa mineralnom vodom. Ova kombinacija dnevne i noćne aktivnosti mnogima je privlačna i dobrodošla. 

Uz dobru atmosferu, relaksaciju duha i tela, kreiraćete uspomene koje će vam izmamiti osmehe kad god bi ih se prisetili. Prava zima, ukusna hrana, zabava za decu i roditelje i prilika da budete zajedno samo su neki od razloga da dođete. Delimično je nagovešteno, a na vama je da otkrijete zašto su vrnjačke novogodišnje čarolije nezaboravne i zašto je lepota vrnjačkog ambijenta upečatljiva i vredna da budete deo nje, poručili su iz TO Vrnjačka Banja.

Kako je već rečeno u Kraljevu neće biti organizovanog dočeka Nove godine na Trgu, dok će isti biti organizovan, još uvek nezvanično, za pravoslavnu Novu godinu.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.