Prijavite se za tradicionalni Novogodišnji ibarski kros – evo kako

Trinaestu godinu za redom, 15. januara 2023. godine, na Atletskom stadionu održava se Novogodišnji ibarski kros, sportska manifestacija za sve uzraste koja poprima karakter međunarodne, jer se ove godine očekuju takmičari iz inostranstva

Izvor/Foto: Facebook/Novogodišnji ibarski kros

U organizaciji Atletskog kluba Kraljevo, povodom obeležavanja Pravoslavne nove godine, zaljubljenici u ovaj sport, mogu učestvovati na jedinstvenom takmičenju u Srbiji.

Važno je napomenuti da su prijave u toku i trajaće sve do 8. januara 2023. godine. Nakon ovog datuma, prijavljivanje će jedino biti moguće na dan same trke, odnosno 15. januara.

Prijavu za trku možete podneti na sledeće načine:

Na sajtu trka.rs , ili na email [email protected] ili putem viber broja 061/ 7822334.

Kotizacija iznosi 450 dinara, dok ukoliko se prijavite na dan trke iznosi 600 dinara gde nije zagarantovan pun startni paket. Za učesnike iz inostranstva startnina iznosi 5 evra, koju će biti moguće uplatiti, iz tehničkih razloga, samo na dan trke i to u evrima.

Start trke zakazan je za 11 i 45 časova, na Atletskom stadionu kraj Ibra.

Izvor/Foto: Facebook/Novogodišnji ibarski kros

Šta je potrebno da znate?

Takmičenje će biti održano u više kategorija ( juniori, seniori i veterani), pa će tako u zavisnosti od uzrasta i dužina trke biti prilagođena.

Svi takmičari potpisuju da su zdravstveno sposobni i da trče na sopstvenu odgovornost.

Takmičenje se održava u skladu sa pravilima Srpskog Atletskog saveza.

Pobednici Novogodišnjeg ibarskog krosa za 2023. godinu, simbolično će biti krunisani i proglašeni za kraljeve i kraljice ove zanimljive manifestacije.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.