Za kraj godine brojne nagrade za Turističku organizaciju Kraljeva

Na ovogodišnjem 53. međunarodnom sajmu u Novom Sadu, među 250 izlagača iz 14 zemalja, Turistička organizacija Kraljeva osvojila je pet zlatnih medalja i jednu Povelju. Kraljevačka Turistička organizacija u ovoj godini, oborila je i rekord u broju noćenja u našem gradu
Izvor/Foto: TO Kraljevo

-Žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti turizma i ugostiteljstva iz celog regiona, ocenio je kraljevačku Trističku organizaciju u nekoliko kategorija kao jednu od najboljih u našoj zemlji, što nama kao zaposlenima u ovoj ustanovi daje podstrek za još bolji rad i promociju turističkih potencijala našeg grada i okoline održavamo na ovom nivou, ali i da se trudimo da budemo još bolji, kaže Ana Mirosavljević, direktorka Turističke organizacije Kraljevo.

Izvor/Foto: TO Kraljevo

Turistička organizacija našeg grada, zlatnim medaljama okitila se u pet kategorija: seukupna prezentacija turističkih potencijala u zemlji i inostranstvu, nagrada za organizaciju mnifestacija, nagrada za najbolji video materijal, nagrada za promociju na društvenim mrežama kao i nagrada za organizaciju manifestacije „Maglič fest“.

Foto: Filter media

-Ono što povezuje Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu i izložbu turističkih publikacija u Leskovcu i Međunarodnu izložbu turističkih publikacija u Kruševcu je nagrada za video materijal. U Kruševcu smo dobili prvu nagradu za audio-video materijal u konkurenciji od oko 50 Turističkih organizacija iz zemlje i iz inostranstva, u Leskovcu smo osvojili drugu nagradu video spot, a kao kruna svega došla je i zlatna medalja u Novom Sadu, ističe Igor Tešić, PR Turističke organizacije Kraljevo.

Izvor/Foto: TO Kraljevo

 Promocija kroz video materijal, odlična je reklama, koja na najbolji način dočarava budućim posetiocima Kraljeva, šta sve mogu da vide u našem kraju, šta je preporuka da treba da posete i štaje ono što nikako ne treba da „preskoče“.

Iz tog razloga, TO Kraljevo pripremila je još jedan video spot o Kraljevu, za koji ističu da će do sada, možda biti i najbolji, kao i da će prezentovati sve ono na šta su Kraljevčani ponosni.

-Narator u spotu će biti proslevljeni Kraljevčanin, glumac Nebojša Dugalić, trudili smo se da predstavimo sve turističke potencijale našeg grada. Mislim da je to spot, kojim ćemo se mi, kao Kraljevčani ponositi. Jedino što nam ostaje jeste da vidimo kako će ga struka oceniti u narednoj godini, dodaje Tešić.

Izvor/Foto: TO Kraljevo

Pored brojnih priznanja, Turistička organizacija Kraljeva ostvarila je i do sada najveći broj noćenja za prvih devet meseci u našem gradu od 110.000, što je rekord u odnosu na 2019. godinu, koja je bila ocenjena kao najbolja, a brojala je oko 90.000 noćenja.

Piše:Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.