Pretprodaja ski karata za novu zimsku sezonu na Kopaoniku počinje sutra

Za predstojeću zimsku sezonu i ove godine Skijališta Srbije organizuju za sve ljubitelje skijanja i zimskih sportova, pretprodaju ski karata putem web shopa, sa popustom od 15 odsto i to samo u periodu od 15. do 30. novembra.

Ovo je već sedma godina da Skijališta Srbije organizuju ovakvu akciju, kako bi svi skijaši i borderi po povojnijim cenama došli do svog ski pasa.

Od pretprošle ski sezone, sve posetioce Kopaonika dočekao je potpuno nov sistem za prodaju i kontrolu ski karata na Kopaoniku. U sklopu zamene sistema, na svim “rampama” na ulaznim stanicama žičara postavljeni su novi najsavremeniji čitači. Karte će tokom cele sezone moći da se kupe putem web shopa, a preuzimanje će biti uz pomoć QR koda na 8 beskontaktnih pickup box-ova, koji će biti postavljeni na najfrekvefnijim lokacijama na Kopaoniku. Time je znatno ubrzana prodaja ski karata ali i povećana bezbednost turista u doba pandemije. Naravno, kao i prethodnih godina, i dalje će moći da se kupuju ski karte na prodajnim mestima ali bez uračunatog popusta.

Za razliku od prethodne dve ski sezone, popust se neće odobravati i u visini od 10% u periodu od 1. do 10. decembra i u visini od 5% tokom cele ski sezone. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.