Javna rasprava o utvrđivanju iznosa poreza na imovinu za narednu godinu – UČESTVUJTE

Gradsko veće grada Kraljeva, na sednici održanoj danas, 4. novembra 2022. godine uputilo je

– Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. godinu na teritoriji grada Kraljeva i 

– Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu odluke o dopuni Odluke utvrđivanju elemenata poreza na imovinu za teritoriju grada Kraljeva  i pozvalo građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost na učešće u javnoj raspravi, koja će se sprovesti u periodu od 5.11.2022. godine do 14.11.2022. godine. 

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za poresku administraciju Gradske uprave grada Kraljeva u pisanoj formi ili na e-mail adresu [email protected] na posebnim obrascima, najkasnije do 14.11.2022. godine (ponedeljak) do 8,00 časova.

Dana 14.11.2022.godine (ponedeljak) u Svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1 (prizemlje), održaće se javne sednice:

– u 12,00 časova o Nacrtu odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. godinu na teritoriji grada Kraljeva i 

– u 12,30 časova o Nacrtu odluke o dopuni Odluke utvrđivanju elemenata poreza na imovinu za teritoriju grada Kraljeva.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.