Dva koncerta za otvaranje nove zimske sezone na Kopaoniku

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2022/2023. na Kopaoniku, planirano je za period od 8. do 11. decembra 2022. godine

Kada je u pitanju zabavni deo programa, koji je prepoznatljiv za manifestaciju Ski Opening, i ove godine organizatori su pripremili bogat program.  U dvorani hotela “Grand”. 9. decembra, kada nastupa Aco Pejović, dok je 10. decembar rezervisan za koncert Aleksandre Prijović, a kao predgrupa nastupa Megabend.

Tokom trajanja ski openinga važiće popust u visini od 30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja. Prvi dan skijanja će biti besplatan (8. decembar ili bilo koji drugi prvi dan ako se sezona otvori pre 8. decembra).

Tradicionalno, radno vreme skijališta za ski opening je od 9 do 15:30 časova, dok gondola Brzeće – Mali Karaman radi od 9 do 15 časova za izvlačenje skijaša. Noćne staza rade od 18 do 22 časa. Za sada nemamo informaciju koje će žičare i staze biti u funkciji.

Prodajna mesta za kupovinu ski karata koja rade tokom openinga su kod boba na šinama, u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije i na polazu gondole.

Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon dvanaest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.