Tople probe – lažna uzbuna, radijatori će opet biti hladni

Kraljevčani su se jutros probudili u toplim stanovima, nakon što je pre tri dana doneta Odluka o odlaganju početka nove grejne sezone. Kako saznajemo, u pitanju su ipak samo tople (funkcionalne) probe, a od počtka grejne sezone još uvek ništa

Iako je grejna sezona zvanično trebala da počne pre četiri dana (15. oktobra), Skupština Grada Kraljeva donela je odluku o odlaganju početka nove grejne sezone u Kraljevu. Hitna elektronska sednica Gradskog veća održana je za vikend, na kojoj se donelo Rešenje o davanju saglasnosti ovdašnjoj „Toplani“ o odlaganju početka nove grejne sezone.

Foto: Filter media/arhiva

-Tačno je da su od jutros radijatori u stanovima topli, ali u pitanju su tople funkcionalne probe, koje moramo da odradimo pre početka grejne sezone, rekao je za portal Filter media Aleksandar Nestorović, direktor JEP „Toplana“ Kraljevo.

Izgleda da su se građani obradovali pre vremena, jer će već sledećeg dana radijatori opet biti hladni. O tome kada će početi grejna sezona u Kraljevu i koji su uslovi potrebni da bi grejanje bilo pušteno u domaćinstva možete pročitati 0VDE o čemu smo već pisali pre nešto više od nedelju dana.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.