Aco Pejović: Evo zašto volim Kraljevo

Prvi solistički koncert popularnog pevača Aca Pejovića, koji je održan sinoć u Novoj hali sportova,okupio je više hiljada posetilaca iz Kraljeva, ali i gradova u okruženju Čačka, Ivanjice, Kruševca, Kragujevca…
Foto: Filter media

Da mu je Kraljevo posebno u srcu, rekao je nakon završenog koncerta za portal Filter media.

-Godinama u svom bendu imm po jednog muzičara iz Kraljeva. Ovaj grad je ozbiljan rasadnik muzičara i pevača. Sa druge strane, neko ko je meni bio najdraži je Tozovac. Bili smo jako dobri prijatelji pa možda i zbog toga imam poseban osećaj prema Kraljevu, rekao je Pejović.

Utisci sa koncerta su, iako se još nisu slegli, fenomenalni.

-Videli ste atmosferu, prepuna hala mladih koji su pevali svaku pesmu. Hvala Kraljevo do neba, vidimo se nekom drugom prilikom, dodao je Pejović.

Gotovo tri sata publika je uživala u hitovima koji su se ređali, a Pejović je koncert otvorio pesmom „Za Ljiljanu“ pokojnog Tome Zdravkovića, koju je otpevao za potrebe filma „Toma“. A onda je krenuo hit za hitom – Neverna, Srećo moja gde si sad, Sve ti dajem, Nema te nema…

Odlična organizacija i prepuna hala, upotpunili su sinoćnji koncert, koji je dugo najavljivan a za koji karata poslednjih dana gotovo da nije bilo. I kako je popularni pevač rekao, vidimo se nekom drugom prilikom, na koju nadamo se nećemo dugo čekati.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.