Radikali Raškog okruga hoće samo Šešelja za predsednika  stranke

Pet odbora Raškog okruga jednoglasni su da na čelu Srpske radikalne stranke, nakon najavljenog povlačenja sa ove funkcije, i dalje vide samo njenog osnivača i aktuelnog predsednika dr Vojislava Šešelja.

Iako je lider najavio povlačenje sa mesta predsednika stranke, kraljevački radikali smatraju da to mesto pripada samo njemu.​

Iz Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Kraljevu je saopšteno da u ovim teškim vremenima i u situaciji, koja se trenutno odvija i u svetu i unutar naše države, na Kosovu i Metohiji, u situaciji kada naš narod preživljava torturu od strane zapadnih sila i kosovskih Albanaca, nema ni vremena, ni mesta za čekanje, premišljanje i rizik. Našoj državi, kao i samoj stranci je potreban odlučan, pravičan, pravedan čovek, čovek koji je simbol patriotizma i zaštitni znak Srpske radikalne stranke.

Smatramo da će na taj način ojačati sama stranka, kao i da će ista doprineti rešavanju bitnih pitanja i problema, koji čekaju naš narod i državu u budućem periodu.​

Pošto najboljeg već imamo i drugi nam nije potreban, bezuslovnu podršku dajemo prof. dr Vojislavu Šešelju i uveliko se spremamo za predstojeće izbore,naveli su u saopšenju za javnost kraljevački radikali.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.