Mališani postanite deo skijaškog tima Crvene Zvezde – kako do prijave

Deca koja poseduju osnovno skijaško znanje uzrasta 2014, 2015 i 2016. godište, a žele da postanu deo skijaškog tima Crvene Zvezde, treba da dođu na testiranje 17. septembra na stadion „Rajko Mitić“ u 10 časova

Bliži se nova skijaška sezona a to je ujedno i dlična prilika za sve mališane koji bi da se ovim sportom bave profesionalno ili rekreativno, da se ove godine oprobaju u skijaškom timu Crvene Zvezde.

-Testiranje je rezervisano za najmlađe, odnosno decu navedenog uzrasta, koja imaju osnovno skijaško znanje. Nakon toga naši treneri će prema rezultatima, da li će dete ući u takmičarski tim, kaže Ivana Turović, PR menadžer Sportskog skijaškog kluba Crvene Zvezde.

Deca koja su deo skijaškog tima, aktivna su tokom cele godine i van skijaške sezone, dok veći deo vremena u sezoni provode na Kopaoniku.

-Kada nije skijaška sezona kod nas u Srbiji, trudimo se da deca vežbaju u adekvatnim uslovima, najčešće na glečerima u Italiji i sl, dok se veći deo takmičarskih priprema u sezoni dešava na Kopaoniku, kaže Turović.

 Sportski skijaški klub Crvena Zvezda relativno je mlad klub, osnovan 2019. godine, ali sa već ostvarenim odličnim rezultatima. U generalnom plasmanu svih klubova, skijaški klub Crvene Zvezde nalazi se na drugom mestu. Pored toga, tokom zimske sezone na Kopaoniku, otvorena je i škola za rekreativce, kako one najmlađe tako i one starije.

Ukoliko želite da vaše dete postane deo skijaškog tima Crvene Zvezde, prijavite se za testiranje na broj telefona 069/13-15-069.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.