KRUŠEVAC GETO stiže u Kraljevo – oktobarska „kiša“ smeha

Hit predstava „Kraljica Snežana Prva“ u izvođenju dobro poznatog dvojca poznatijih pod imenom „Kruševac geto“, biće prvi put izvedena i u Kraljevu, 7. oktobra u 20 časova u Domu Vojske.

Simpatični mladići koji su svojim zabavnim skečevima imitirajući svakodnevne situacije i probleme sa kojima se svi suočavamo, postali su prava internet senzacija, pa tako njihovu stranicu na Fejsbuku prati 320.000 ljudi, a o pregledima kratkih videa da ne govorimo.

Ljubitelji smeha i dobrog humora, hit predstava stiže u Kraljevu, a iako su nam komšije, sada ćemo prvi put i uživo moći da uživamo u komediji kakvu mogu da prirede Triša i Čama.

Inače, Kruševac geto je srpski hip-hop sastav koji se na srpskoj sceni nalazi od 2011. godine. Najveću popularnost stiču od 2018. Godine, kada na socijalnim platformama izvode kratke skečeve sa karakterističnim kruševačkim govorom, nalazeći se u situacijama koje su svakodnevna pojava kako u društvu tako i u porodii.

Karte za ovu hit predstavu već su u prodaji a mogu se kupiti na tickets.rs, Delfi knjižari, OMV pumpama, i u Kralj travel-u.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.