Počinje Street art festival – evo šta očekuje posetioce

Ovogodišnji Street art festival u organzaciji Kulturnog centra „Ribnica“ održaće se od 24. do 27. avgusta. Najavljena su brojna zanimljiva dešavanja i koncerti a u nastavku teksta pogledajte program.

-Izložba „Skuplture“ autora Ivana Markovića, biće otvorena danas u 12 časova u galeriji Kulturnog centra u Ribnici.

Sledeći program najavljen je za petak, 26. avgust, koji se održava na obali Ibra, ispod sportkih terena. Program koji počinje u 17 časova namenjen je deci i mladima.

Orijentiring (Chrono sport system – radionicu vodi Snežana Tošić), mala škola crtanja i slikanja (Atelje „Krug“ Aleksandra Spasović), zabavno – kreativne radionice za najmlađe (PU „Mačak u čizmama“), radionica pravljenja nakita od tkanina (Danijel Krstić i Olivera Marjanović). U slučaju lošeg vremena program će biti odložen.

Takođe, ukoliko vremenski uslovi dozvole, učenici Umetničke škole u Kraljevu, ulepšavaće muralima zid Atletskog stadiona, 25. i 26. avgusta. U slučaju kiše, biće zakazan novi termin.

Za subotu, 27. avgust, na Trgu Svetog Save, biće održan muzički program. Prvi koncert počinje u 19 i 30, a muzički program biće završen u ponoć.

Nastupiće Adam, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Epilog i Mortal Kombat.

Izvor: KC “Ribnica”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.