Ovde možete podneti zahtev o izdavanju uverenja za voznu kartu gradskog prevoza po novim cenama

Gradski i prigrdski prevoz poskupeo je u našem gradu za 20%, a građani koji ovu uslugu koriste redovno, uverenja o ceni pojedinačne vozne karte, dobijaće putem prijama zahteva za izdavanje pomenutog uverenja u zgradi Gradske uprave.

Gradska uprava grada Kraljeva obaveštava građane – korisnike javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika, da će, na osnovu Odluke o promeni tarife koja se primenjuje u obračunu cena prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Kraljeva (usvojene na sednici Skupštine grada Kraljeva održanoj dana 08.07.2022. godine), UVERENJA o ceni pojedinačne vozne karte za uslugu javnog prevoza na teritoriji grada Kraljeva izdavati Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo i stambeno–komunalne delatnosti Gradske uprave grada Kraljeva.

Prijem zahteva za izdavanje Uverenja i preuzimanje izdatih Uverenja o ceni pojedinačne vozne karte vršiće se na šalteru broj 4 – prizemlje zgrade Gradske uprave, Trg Jovana Sarića broj 1, ulaz broj 1, svakog radnog dana, počevši od 22.08.2022. godine, u peridu od 8.00 do 13.00 časova.

Podsećamo, jedino javno preduzeće za prevoz putnika u našem gradu Autoprevoz Čačak, dostavilo je zahtev Skupštini grada Kraljeva o povećanju cena usluge gradskog i prigradskog prevoza putnika. Skupština je ovaj zahtev usvojila, a sada su formirane i nove cene. Više o na ovu temu pročitajte OVDE

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.