Opšta bolnica Kraljevo: Lekari su pokušali sve ali mladiću nije bilo spasa

Dvadesettrogodišnji mladić ubijen je noćas u Kraljevu, kada ga je, kako nezvanično saznajemo, poznanik ubo nožem u grudi. Iz Opšte bolnice „Studenica“ za Filter media kažu da su lekari pokušali sve ali da mladiću nije bilo spasa

-Oko 1 i 50 mladić star 23 godine, dovezen je u Zdravstveni centar „Studenica“ sa ubodnom ranom u predelu grudi, odmah je transportovan u operacionu salu, gde su dežurni hirurg i anestezilog utvrdili povredu srčanog mišića. U toku operacije došlo je do zastoja srca a nakon četrdesetopetominutne reanimacije, nažalost proglašena je smrt oko 3 časa jutros, rekao je dr Milan Parezanović, zamenik direktora ZC „Studenica“ u Kraljevu.

Podsetimo, mladić Milan.T. (24), noćas je u naselju Moše Pijade, nakon kraće svađe, nožem ubo dvadesettrogodišnjeg Strahinju M. Kako nezvanično saznajemo, Strahinja M. sedeo je sa drugarima u parku i pili su pivo. Kada im je uhapšeni Milan T. prišao i zatražio alkohol, oni su mu dali, ali nakon što im je zatražio i vodu, kako bi ga oterali, rekli su da nemaju, nakon čega je nesrećnog mladića ubo nožem.

Tačan motiv ubistva biće utvrđen daljom istragom.

Ubrzo nakon ovog incidenta, osumnjičeni je uhapšen.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.