Nova sportska manifestacija za najstarije Kraljevčane – PRIJAVITE SE

Manifestacija „Treće sportsko doba“ održaće se 19. avgusta na Atletskom stadionu kraj Ibra. Novu sportsku manifestaciju organizuju Sportski savez Kraljeva i Udruženje penzionera našeg grada

-Prvi put ove godine organizujemo ovu manifestaciju za najstarije Kraljevčane koji žele da se, ukoliko već nisu, oprobaju u nekoj od spostski disciplina koje smo uvrstili u takmičenje, a koja će, nadamo se, postati tradicionalna. Takođe, ovom manifestacijom objedinjujemo sportske akcije koje organizujemo za sva uzrasna doba, od predškolaca do penzionera, kaže za Filter media Miloš Simović, predsednik SSK.

Zainteresovani učesnici takmičiće se u pet kategorija: košarci, malom fudbalu, pikadu, šahu i štafeti u brzom hodanju 4x75m.

-Sve discipline biće prilagođene takmičarima, odnosno njihovom starosnom dobu, kako bi svi koji žele da učestvuju mogli da se prijave, dodaje Simović.

Za manifestaciju „Treće sportsko doba“ prijave se vrše u Udruženju penzionera Kraljevo (zgrada Šampite) do 16. avgusta.

Treba napomenuti da timovi mogu da budu mešoviti, pa se mogu prijaviti i muškarci i žene.

Manifestacija „Treće sportsko doba“ održava se 19. avgusta sa početkom u 8 i 30 časova, na Atletskom stadionu, dok je svečano otvaranje zakazano za 9 časova.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.